ПН-ПТ: 09:00-19:00
СБ: 9:00-16:00
НЕД: 10:00-15:00

У кошику порожньо!

Серія приладів для укладання волосся GAMA 5D THERAPY

Серія приладів для укладання волосся GAMA 5D THERAPY

2018-07-13 12:56:56   0   1896

У кращих традиціях GAMA Professional продовжує розробляти технологічні рішення та інноваційні технології для виробництва професійних електроінструментів для волосся, в основі яких лежить ідея надійної і ефективної експлуатації, а також збереження і відновлення стану здоров'я волосся.

Унікальні розробки GAMA дозволили створити приголомшливі моделі приладів серій 3D і 4D THERAPY, використовуючи власні розробки і передові технології. Для серії 3D це стало впровадженням потужної системи іонізації Ion Plus, в якій розробники змогли добитися виділення більшої кількості негативних іонів і домогтися кращого результату для волосся. Проте справжній прорив було зроблено в серії приладів 4D THERAPY, які володіють технологією Ozone3Ion. Унікальна запатентована технологія, яка дозволяє виділяти не тільки негативні іони, але і молекули озону, які відмінно очищають шкіру голови і насичують її і волосся озоном, завдяки чому поліпшується мікроциркуляція крові і як результат - відновлення здоров'я волосся.

Тепер на ринок виходить серія приладів з турботою про волосся - GAMA 5D THERAPY, яка містить всі переваги попередніх серій, а так само і нові технології. Головною ідеєю серії є тривалий захист волосся. Як і в попередніх моделях, серія 5D THERAPY подарує Вашому волоссю діамантовий блиск, стане на заваді крученню волосся, відновить їх структуру, додасть волоссю другу молодість і забезпечить подальший захист. Унікальні технологічні досягнення дозволили створити революційну серію приладів для укладання волосся 5D THERAPY.

5 переваг серії 5D THERAPY:

  • Діамантовий блиск;
  • Перешкода крутінню волосся;
  • Відновлення здоров'я;
  • Перешкода старінню волосся;
  • Тривалий захист волосся.

Все це чекає Вас в новій серії приладів 5D THERAPY. У пошуках нових можливостей берегти волосся від негативного впливу високої температури і щоденних стресів, GAMA у своїй новій серії приладів впроваджує технологію інфрачервоного нагріву. Інфрачервоне тепло, що виділяється спеціальними елементами, ефективно проникає в саме серце волосся, завдяки властивостям інфрачервоного випромінювання і його довжині хвилі. Проникаючи в самий глиб волосся, тепло що випромінюється м'яко прогріває волосся з середини, завдяки чому процес висихання і укладання волосся відбувається набагато швидше і безпечніше, а волосяна кутикула залишається неушкодженою. Фантастика вчора стала реальністю сьогодні, втіленої в новій серії приладів GAMA 5D THERAPY.

Галогенова технологія нагріву, яка застосовується в фенах нової серії, заснована на застосуванні спеціальної галогенової лампи, здатної виділяти м'яке тепло в інфрачервоному діапазоні. Завдяки цьому Ваше волосся надійно захищені під час сушки або укладання, які проходять набагато швидше. Забудьте про сухі і ламкі волосся - з фенами 5D THERAPY Ви зможете не тільки вберегти волосся від пересушування і втрати вологи, а й відновити їхнє здоров'я. У поєднанні з технологією іонізації Ion Plus і технологією Ozone 3 Ion, фени GAMA 5D стануть відмінним інструментом для сушки і укладання волосся, захищаючи їх, відновлюючи і зміцнюючи здоров'я волосся.

Випрямлячі GAMA серії 5D так само мають технологією інфрачервоного нагріву - IHT INFRARED HEAT. Спеціально розроблене турмаліновим покриття володіє швидким та рівномірним нагріванням пластин, які так само випромінюють тепло в інфрачервоному діапазоні. Прогріваючи волосся зсередини, процес випрямлення став у рази ефективніший і швидший, а значить і волосся піддаються меншому стресу. Волосся стає ще рівніше і більш слухняним. Зберігши велику кількість вологи, Вашому волоссю не страшні ні палюче сонце, ні лютий мороз. Почніть використовувати прилади серії GAMA 5D THERAPY вже сьогодні і отримуйте ефективну турботу про здоров'я Вашого волосся.

Коментарі:
Увага: HTML символи заборонені!
Рекомендовані товари