ПН-ПТ: 09:00-19:00
СБ: 9:00-16:00
НЕД: 10:00-15:00

У кошику порожньо!

Огляд лінії випрямлячів для волосся GAMA CP1 Nova

Огляд лінії випрямлячів для волосся GAMA CP1 Nova

2018-05-20 11:53:10   0   2330

Останні розробки GA.MA Professional знайшли своє втілення в технократичній та стильній лінії випрямлячів для волосся GAMA CP1 Nova. Це з одного боку дуже продуманий ультратонкий дизайн, а з іншого дуже практичний, функціональний та сучасний професійний електроінструмент, яким можна робити не тільки випрямлення, а й завивку волосся.

 

Випрямлячі  GA.MA CP1 Nova доступні в трьох варіантах конфігурації. Два прилади з турмаліновим покриттям пластин і корпусом кольору металік (GA.MA CP1 Nova Digital Tourmaline і GA.MA CP1 Nova Digital Tourmaline Laser Ion) і один прилад білого кольору з пластинами, покритими титаном (GA.MA CP1 Nova Digital Titanium Laser Ion).

 

Всі моделі лінії виконані з використанням передової технології миттєвого нагріву (IHT), яка дозволяє приладам швидко і, що важливо, рівномірно розігріватися до бажаної температури. При цьому всі прилади лінії оснащені електронними терморегуляторами і дисплеєм, завдяки якому ви можете самостійно виставляти і контролювати бажану температуру в межах від 160 ° С до 230 ° С.

 

Всі випрямлячі для волосся GAMA CP1 Nova мають стильний округлений корпус, тому їх можна використовувати для створення локонів, об'ємних укладок і для випрямлення волосся.

 

Завдяки 3-метровому поворотному кабелю, випрямлячі дуже зручні в роботі і можуть бути використані під будь-яким кутом.

 

Всі моделі випрямлячів для волосся GAMA CP1 Nova крім GA.MA CP1 Nova Digital Tourmaline оснащені іонізатором, що дозволяє нейтралізувати статичний заряд на волоссі при роботі з інструментом.

 

Випрямлячі GA.MA CP1 Nova - це відмінне технологічне рішення, стильність і професійність при створенні будь-якого стилю!

Коментарі:
Увага: HTML символи заборонені!
Рекомендовані товари