ПН-ПТ: 09:00-19:00
СБ: 9:00-16:00
НЕД: 10:00-15:00

У кошику порожньо!

GA.MA 4D THERAPY - нова серія з комплексного догляду за волоссям

GA.MA 4D THERAPY - нова серія з комплексного догляду за волоссям

2018-06-03 12:26:09   0   1873

Ga.Ma представляє нову революційну технологію 4D THERAPY (4D ТЕРАПІЯ). Дана технологія була представлена ​​в 2016 році в Італії на виставці Cosmoprof - найпопулярнішому майданчику по презентації новинок від світових виробників професійних електроінструментів і технологій в сфері краси.

Серія 4D THERAPY включає в себе наступні прилади: випрямляч для волосся CP1 NOVA IHT DIGITAL Ozone-Ion, фен для волосся LEGGERO Ozone-Ion і гребінець Ozone-Ion Deep Care. Про ці прилади ми поговоримо трохи пізніше, а поки розглянемо, в чому ж полягає суть терапії 4D від Ga.Ma.

4D Терапія дає вам комплексний догляд за Вашими волоссям. Це єдина технологія, яка надає волоссю блиск, перешкоджає завиванню волосся, відновлює їх структуру і володыэ омолоджуючим ефектом. Саме ці чотири переваги реалізовані в новій серії Ga.Ma 4D THERAPY. Це комплексний догляд за Вашими волоссям, який складається з перерахованих вище приладів.

Інноваційна технологія 4D THERAPY включає в себе інноваційну технологію Active Ozone 3 Ion, яка здатна усунути ефект кучерявого волосся, очищає шкіру голови, сприяє відновленню волосся. Молекули озону видаляють жир і різні забруднення з шкіри голови, відкриваючи волосяні фолікули. Вплив оксигенації на волосяні цибулини надає омолоджуючий ефект, а негативні іони живлять волосся і відновлюють їх структуру, перешкоджаючи їх крученню і завивці, роблячи їх блискучими, гладкими і сильнішими. З додаванням турмаліну, волосся виглядає більш блискучим і шовковистим. Ці об'єднані дії дозволяють отримати не тільки сильні від коренів до кінчиків, а й здорове волосся, завдяки омолоджуючому та відновлюючому ефекту.

Представлена ​​розробка Ga.Ma це нове слово у вимірі для догляду за вашими волоссям. 4 переваги, які не мають аналогів в світі. Ці фантастичні досягнення, які стали можливими завдяки чотирьом рокам лабораторних досліджень, сьогодні втілені в нові моделі інструментів, які здатні піклуватися про Ваше волоссі як ніхто інший. 8 з 10 жінок рекомендують новинку до застосування.

 

Коментарі:
Увага: HTML символи заборонені!
Рекомендовані товари